Met een digitale leeromgeving online leren is prachtig. Maar hoe verwerk ik mijn leerdoelen in een digitaal portfolio? Hoe maak ik leren zichtbaar? Vermindert of verhoogt dit mijn werkdruk? Hoe breng ik al mijn digitale lesmateriaal makkelijk vindbaar bij elkaar? En hoe volg ik de leerlingen?

Inleiding

Met een digitale leeromgeving online leren is prachtig. Maar hoe verwerk ik mijn leerdoelen in een digitaal portfolio? Hoe maak ik leren zichtbaar? Vermindert of verhoogt dit mijn werkdruk? Hoe breng ik al mijn digitale lesmateriaal makkelijk vindbaar bij elkaar? En hoe volg ik de leerlingen?

Hoe fijn het is als je dit alles in 1 digitale leeromgeving kunt doen. We nemen u hiervoor aan de hand mee door de digitale leeromgeving van Aerobe en Schoolpoort. Het expertpanel levert hierbij kennis en praktijkervaring.

Gastheren

  • Frits Pfeiffer – managing partner van Expanding Visions.
  • Pieter Roovers – coach van Expanding Visions.

Expertpanel

Stel je vragen aan het expert-panel met daarin:

  • Jeroen Schutz – directeur Schoolpoort,
  • Janine Pastoor- IT-regisseur Aerobe DLO
  • Rogier van Toorn – Product manager Aerobe DLO

Programma

15.15 uur – Inloop in de virtuele meeting room.

15.30 uur – Inleiding.

15:35 uur – Rol Digitale Leeromgeving.

15.45 uur – Lesmateriaal en klassenmanagement in Aerobe DLO.

16.05 uur – Werken met doelen in Schoolpoort.

16.25 uur – Samenvatting en afsluiting.

16.30 uur – Einde webinar.

Voor wie bedoeld?

Deelname is voorbehouden aan medewerkers van onderwijsinstellingen.

 

Veelgestelde vragen

Mag ik een collega uitnodigen?

Jazeker! Als je jouw collega de uitnodiging of de link stuurt uit de e-mail, kan hij of zij zich ook zelf aanmelden.

 

Websites

 

Contact

Bel of mail met Jaap Kraaijenhagen

06 – 55 70 63 88

jaap.kraaijenhagen@ev.nl

Boek nu je deelname

Datum & tijd:

Woensdag 4 november

15.30 – 16.30 uur