Een spetterend 2018!

2018 | Expanding Visions

Beste lezers,

2017 is voorbij gevlogen. Het jaar waarin de Chromebook definitief het onderwijs veroverde. Een jaar waarbij niemand meer om ‘Leren met IT’ heen kon. De vraagstelling is omgeslagen van ‘waarom’ en ‘wanneer’ naar ‘hoe pakken we dit nu aan’. De cloud is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Transformatie van IT beheer naar IT regie voeren is een feit.

2018 wordt ook weer een prachtig jaar voor het ‘Leren met IT’. Dit wordt het jaar van het samenwerken met de digitale leer- en werkomgeving. Tussendoor moeten we nog wel even zorgen dat u voldoet aan de AVG… Of bent u al zover?

In 2017 hebben we als IT regiebureau mooie opdrachten voor en met u uitgevoerd. In 2017 werd de samenwerking met onze strategische samenwerkingspartner Aerobe een feit. Samen met hen realiseerden we mooie digitale leeromgevingen. Ook organiseerden we druk bezochte mini-seminars. Dit zullen we in 2018 zeker doorzetten. Binnenkort komt onze seminar-agenda online. Wat zijn uw plannen voor ‘Leren met IT’ in2018?

Wij bedanken u voor het vertrouwen en gaan ook weer in 2018 graag voor u aan de slag. Namens het EV- en het Aerobe-team wensen wij u een spetterend maar vooral gezond 2018 toe!

Frits Pfeiffer

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *