Seminar-agenda

Expanding Visions organiseert op regelmatige basis mini-seminars voor onderwijs-organisaties. De onderwerpen komen voort uit onze dagelijkse praktijk als IT regiebureau. Tot eind dit jaar organiseren wij nog 3 mini-seminars met gastsprekers als Gráinne Phelan, Programme manager Education van Google Nederland, Rogier van Toorn, Hoofd ICT, Onderwijs Primair, Ronald van den Boogaard van The Rent Company en Maarten van Hout van RedOrBlue.

 Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor!

Het EV-Team

22 november 2017 – Onderwijsseminar ‘Thematische meerjarenbegroting IT’

Scholen ervaren het meer en meer. Er gaat veel geld om in IT. Geld wat je maar één keer kunt uitgeven. Hoe doe ik dat als schoolorganisatie als het gaat om IT? En geeft mijn meerjarenbegroting IT wel voldoende inzicht om beslissingen te nemen of is het slechts een kostenoverzicht?

Woensdag 22 november 2017, 16.00 – 18.30 uur, locatie Expanding Visions

Boek een ticket op Eventbrite

Nog 4 tickets beschikbaar!

13 december 2017 – PO-seminar ‘De digitale leeromgeving in de praktijk’

Het leren met IT is inmiddels niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Iedereen moet daarbij in zijn eigen tempo kunnen groeien zonder dat dit extra inspanning en tijd kost. Een digitale leeromgeving speelt hierbij een belangrijke rol om educatieve content overal, snel, flexibel en veilig te ontsluiten.

M.m.v. Onderwijs Primair, Google, Aerobe DLO en Expanding Visions.

Woensdag 13 december 2017, 16.00 – 18.30 uur, locatie Expanding Visions

Boek een ticket op Eventbrite

14 december 2017 – VO-seminar ‘De digitale leeromgeving in de praktijk’

Het leren met IT is inmiddels niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Iedereen moet daarbij in zijn eigen tempo kunnen groeien zonder dat dit extra inspanning en tijd kost. Een digitale leeromgeving speelt hierbij een belangrijke rol om educatieve content overal, snel, flexibel en veilig te ontsluiten.

M.m.v. Google, The Rent Company, Aerobe DLO en Expanding Visions.

Donderdag 14 december 2017, 16.00 – 18.30 uur, locatie Expanding Visions

Boek een ticket op Eventbrite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *