Expanding Visions in een nieuwe jas

IT verandert in een hoog tempo en wij veranderen mee. Cloudmanagement, regie over IT, transitie en sourcing, leven met IT en leren met IT, zijn de thema’s van dit moment. Bij het regievoeren op IT zit u aan het stuur. Wij willen goed aansluiten bij uw eisen en wensen. Dit is de reden waarom EV gekozen heeft voor de positionering van ‘IT regiebureau’. We richten de regie graag voor u in. Of voeren namens u de regie voor u uit. We noemen dit Regie-as-a-Service of kortweg RaaS.

U bent van ons gewend dat onze wekelijkse blogs verhalen vertellen over wat wij in de dagelijkse praktijk meemaken. Wees gerust, dat willen we vooral in stand houden. Wat we wel veranderd hebben is de presentatie van onze verhalen. We hebben onze website gemoderniseerd zodat onze blogs op zowel computers als mobiele devices beter aan u gepresenteerd worden. Tegelijkertijd hebben we onze huisstijl hiermee in lijn gebracht.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de Aerobe clouddiensten van RedOrBlue waaronder Aerobe DLO, een digitale leeromgeving voor het organiseren van educatieve content. Als laatste maken wij u attent op onze reeks van EVents. Dit zijn thematische mini-seminars over het leren met IT. Op 1 juni organiseren wij ‘Van beheer naar regie’. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar.

Wij wensen u veel leesplezier en verwelkomen u graag op een van onze EVents!

Met hartelijke groet,

Het EV-Team

Foto-impressie van onze recente seminars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *