Vacature: IT Regisseur onderwijs gezocht!

EV voert de regie over IT gerelateerde projecten in de not for profit sector in met name het onderwijs (PO/VO/MBO/HO/WO). De opkomst van IT in het onderwijs maakt dat veel onderwijs organisaties worstelen hoe IT op een adequate wijze vorm te geven en aan te sturen en in stand te houden. IT werkt ondersteunend in het onderwijs en in de bedrijfsvoering.

IT wordt steeds complexer. Het proces van doorvoeren en in stand houden van IT vraagt daarom veel aandacht en krachtige regie. Cliënten zoeken steeds meer partners die op maat kennis en ervaring leveren op gebied van IT.

Als IT regisseur begeleid je de cliënten van EV in het vormen van een visie op IT tot en met het in stand houden van complexe IT omgevingen en alles wat daar tussen zit. Je bent een teamplayer en je vindt het fijn om als lid van het EV regie-team bij onze cliënten te werken. Je regisseert IT op basis van meerwaarde van IT voor het onderwijs. EV zegt niet voor niets: “Leven met IT. Leren met IT” .

Als IT regisseur heb je ruime ervaring opgedaan in IT adviesprojecten of in het aansturen van IT projecten in de not for profit sector. Je hebt ervaring en affiniteit met de mentale implementatie van IT-projecten en het doorvoeren van de verandering die dit met zich brengt in het primaire proces en in de IT organisatie. Ervaring in of met het onderwijs in gelijksoortige rollen is een pre. Denk- en werkniveau is HBO/WO.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en beschik je over de volgende eigenschappen:

– gedreven,

– direct,

– enthousiast,

– mensgericht,

– creatief,

– overtuigend,

– daadkrachtig,

– doelgericht.

Stuur dan je CV op ter attentie van Astrid van Unen, Office Manager. Of vraag naar Frits Pfeiffer, managing partner, voor meer informatie of stel je vraag hier onder in het reactiescherm.

T: 035 – 5 488 388 E: pz@ev.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *