Amazon Prime Air: Over de files heen?

Amazon Prime AirAmazon praat er al een aantal jaren over. Het bezorgen van pakketjes bij u thuis met een drone. Puur science fiction denkt u? Nou nee, 7 december was het zover. In Cambridge werd een proef gedaan met het geheel geautomatiseerd afhandelen van een bestelling en het vervolgens bezorgen van het pakketje met een drone.

Volgens Amazon kunnen er pakketjes tot 2,5 Kg binnen 30 minuten op de plaats van bestemming afgeleverd worden. De drone vliegt geheel autonoom op een hoogte van 130 meter en is GPS gestuurd. Uiteraard is dit pas het begin en zijn er nog vele hordes te nemen. Maar de kop is eraf.

Video eerste Prime Air bezorging in Cambridge

[jwplayer player=”1″ mediaid=”13350″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *