Mini-seminar IT-dienstverlening: onderwijs pakt regie!

ChauffeurScholen verschillen van elkaar in tempo, fasering  en ambitie t.a.v. het leren met IT. De snelle ontwikkelingen van IT en onderwijs maken dat de eisen en wensen richting externe IT-dienstverleners veel specifieker zijn dan voorheen. Scholen willen steeds vaker zelf de regie voeren zonder hierbij te diep de techniek in te hoeven duiken. Vraagt gepersonaliseerd leren hierbij ook om maatwerk IT-dienstverlening?

U kunt in een IT-dienstverleningsbus stappen of zelf vervoer regelen. Scholen willen veel meer zelf ‘in control’ zijn. Met deze trend voert u de regie en bepaalt uzelf de route. Dat daarbij eventueel een europese aanbesteding en hoge migratiekosten worden vermeden is wellicht een extra bonus.

Wat past het beste bij uw organisatie? Hoe e.e.a. vorm te geven? Expanding Visions organiseert hiertoe een mini-seminar:

Speciaal voor het onderwijs op 10 maart van 16:00 – 18:00 uur

Reserveer alvast uw deelname en ontdek hoe u zelf de regie voert!

Deze mini-seminars zijn uitsluitend bedoeld voor directieleden, beleidsmedewerkers en bestuurders van onderwijsinstellingen.

images
Klik op het plaatje voor het programma

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *