EV-lezingen 21ste eeuwse vaardigheden een succes

21ste eeuwse vaardighedenOp 11 en 25 november vonden de EV-lezingen “Kritieke succesfactoren voor het toepassen van 21e eeuwse vaardigheden” plaats in het kantoor van Expanding Visions. Frank van Esch (INOS) en Sytze Haenen (CvO ’t Gooi) vertelden het waarom en de wijze waarop zij met 21ste eeuwse vaardigheden aan de slag waren.

Bert van De Bovenkamp en Marcel de Jager van Expanding Visions hielden een gloedvol betoog waarom het onderwijs zelf de regie moet pakken als het om onderwijs en ICT gaat.

Tenslotte sprak Robert-Jan Simons (emiritus hoogleraar digitale didactiek) op inspirerende wijze over het thema ‘mindshift’ daarbij gebruikmakend van de metafoor van Sinterklaas en hoe het komt dat we daar op een gegeven moment niet meer in geloven.

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met Jaap Kraaijenhagen, e: jaap.kraaijenhagen@ev.nl

 

IMG_0236

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *