25 November EV-Lezing PO: ‘De route naar succesvolle IT in de klas’

Een unieke lezing over “Kritieke succesfactoren voor het toepassen van 21e eeuwse vaardigheden” m.m.v. de volgende sprekers:

Robert-Jan Simons, emeritus hoogleraar digitale didactiek

Frank van Esch, Voorzitter CvB van INOS in Breda

Bert van de Bovenkamp, consultant Expanding Visions

Marcel de Jager, consultant Expanding Visions

 

Onze samenleving is in ontwikkeling en vraagt andere vaardigheden van leerlingen: de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bijbrengen van deze vaardigheden vraagt om een verandering van het onderwijsproces. IT kan een belangrijke bijdrage leveren om die verandering vorm te geven.

Ervaring is wel dat dit niet vanzelf gaat. Uw organisatie moet een behoorlijk verandertraject doorlopen. Een succesvolle inzet van ICT in de klas vraagt om een adequate infrastructuur, een daadkrachtige IT-beheerorganisatie, maar bovenal om een mindshift bij de leerkrachten en schoolleiders. Gezien de omvang van de veranderingen is niet alles van te voren te plannen: in feite gaat u met z’n allen op ontdekkingsreis. Hoe e.e.a. vorm te geven? Welke route moet u volgen en hoe houdt u grip op het proces?

Expanding Visions organiseert hiertoe twee lezingen, waarvan de lezing voor het VO op 11 november plaatsvond:

– 25 november speciaal voor het PO

Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Registreer uw deelname en ontdek hoe u deze ontdekkingsreis kunt regisseren. Klik hier voor het programma.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *