Veilig internetten: weet wat je doet!

logo-alert-online_tcm135-517632
Ga hier naar www.alertonline.nl

In Nederland zijn we steeds vaker en langer online. Op het werk, op school, thuis of onderweg. Met onze telefoon, tablet of computer. Gelukkig zijn we ons steeds meer bewust dat dit risico’s met zich meebrengt. Zo kunnen we met één muisklik onbedoeld onze eigen computer of zelfs een heel netwerk besmetten. Of creditcardgegevens uit handen geven aan criminelen.

Alert Online, een gezamenlijk initiatief van overheid, bedrijfsleven en wetenschap helpt om de kennis over online veiligheid te vergroten. Voor jong en oud en van werkvloer tot boardroom. Met duidelijke en praktische tips en trucs over hoe we veilig online kunnen zijn. 

Alert Online hoofdpartners NWO, SURFnet en Kennisnet treden op 27 oktober samen op als host van de kick-off voor Alert Online. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie zal dan bij NWO het startschot geven voor twee campagneweken die bol zullen staan van aandacht voor cyber security. 

 

Klik op het plaatje voor 10 tips om Alert Online te zijn:

Schermafdruk 2014-10-12 21.14.32

Tegenwoordig zijn we altijd en overal online

[jwplayer player=”1″ mediaid=”10173″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *