Passend onderwijs en ICT

Passend onderwijsDe laatste weken is de relatie passend onderwijs en IT volop in het nieuws. Minister Bussemaker en staatssecretaris Dekker verklaren dat ze de verdere invoering van digitale leermiddelen in het onderwijs willen bevorderen. Ook Rinda den Besten, voorzitter PO-Raad, sloot hierbij aan in haar speech van vorige week. Onderwijs en IT is tevens als één van de projecten in het programma ‘Doorbraakprojecten met ICT’ benoemd. Goede voornemens.

Nog even de BTW op digitale leermiddelen omlaag brengen en het verstrekken van tablets niet meer belasten. En dan concretiseren, hoe gaat u dit aanpakken? De zomervakantie staat voor de deur, een mooi moment om hier over na te denken? Tijd voor een goed gesprek? Hoe ziet uw routekaart naar de top er uit?

Onderwijs bergtop
Op weg naar de top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *