Vacature: Verandermanager onderwijs gezocht!

VacatureEV voert IT gerelateerde projecten uit in de not for profit sector in met name het onderwijs (PO/VO/MBO/HO/WO). De opkomst van IT in het onderwijs maakt dat veel onderwijs organisaties worstelen hoe met deze verandering om te gaan. IT werkt ondersteunend in het onderwijs en in de bedrijfsvoering.

Het proces van verandering vraagt daarom veel aandacht. Zonder draagvlak is de verandering van korte duur. Het wegnemen van weerstanden en het oplossen van conflicten zijn succesfactoren om een verandering mogelijk te maken. Je begeleidt en stuurt dit proces op basis van meerwaarde van de verandering voor de organisatie en vertrouwen waardoor draagvlak wordt gecreëerd en mensen worden gemotiveerd.

Als verandermanager heb je ruime ervaring opgedaan met veranderprojecten in de not for profit sector en heb je ervaring en affiniteit met de mentale implementatie van IT-projecten en het doorvoeren van de verandering die dit met zich brengt in het primaire proces. Ervaring in of met het onderwijs in gelijksoortige rollen is een pre.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en beschik je over de volgende eigenschappen:

– gedreven,

– direct,

– enthousiast,

– mensgericht,

– creatief,

– overtuigend,

– daadkrachtig,

– doelgericht.

Neem dan contact op met Frits Pfeiffer, managing partner, voor meer informatie of stel je vraag hier onder in het reactiescherm of maak direct een afspraak met Mariska Withagen, office manager.

T: 035-5488388

E: pz@ev.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *