EV-Lezing: ‘Meer rendement uit onderwijs met een IT-regieorganisatie’

IT in de klas IIMeer rendement uit IT, meer tijd voor IT in de klas. De heilige graal of realiteit? In de praktijk gaat er steeds meer tijd en geld om in het beheren (in standhouden) van de IT terwijl de focus zou moeten liggen op het toepassen van IT in de les. En ondertussen worden we er steeds afhankelijker van. Hoe organiseren we IT dusdanig dat we de juiste focus krijgen zonder dat de budgetten de pan uitrijzen? En wat is het verschil tussen een beheer- en een regieorganisatie?

Meer weten? Hoog tijd voor aktie? Op 12 juni verzorgt EV, speciaal voor directies en bestuurders uit het onderwijs, een unieke lezing over dit onderwerp aan de hand van een praktijkcase bij de Quadraam scholengroep.

 

Nog 2 plaatsen beschikbaar!

Lees hier verder voor het programma en inschrijvingsmogelijkheden,

Onderwijs presentatie V1.1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *