Ook UvA lanceert een MOOC

moocNa de Universiteit Leiden start ook de Universiteit van Amsterdam op 20 februari een MOOC. Naar zeggen is dit de eerste Massive Open Online Course (MOOC) ter wereld voor communicatiewetenschap: Introduction to Communication Science. Iedereen die geïnteresseerd is in de gratis cursus kan zich aanmelden.

De online cursus is Engelstalig, duurt 8 weken en behandelt aan de hand van videocolleges alle aspecten van communicatie – van geschiedenis en theorie tot invloed van de media op de maatschappij. Elke week krijgen de deelnemers opdrachten. Heeft nu ook Nederland de weg naar de MOOC’s gevonden?

2 thoughts on “Ook UvA lanceert een MOOC

  • Redactie zegt:

   Geachte mevrouw Krommenhoek,

   Aanmelden kan helaas niet bij ons. Daarvoor moet u bij de UvA zijn.
   Wij hebben het slechts vermeld als nieuwsfeit.

   Met vriendelijk groet,

   Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *