2Tor claimt een aardverschuiving in het universitaire onderwijs

2Tor is een onderneming uit de VS die in 2008 werd opgericht door veteranen uit het onderwijs. Zij richten zich op online internet universitair onderwijs met een totaal aanbod van benodigde middelen, expertise, kapitaal en personeelswerving.

Eerder dit jaar werden zij door Forbes uitgeroepen tot een van de 10 meest innovatieve startups. 2Tor heeft partnerships met top universiteiten zoals Georgetown, UNC, USC en Washington University. Anders dan het geven van een online college waarbij de camera de spreker statisch weergeeft, streeft het 2Tor concept naar echte live interactie  van de spreker met een groep van studenten. Het programma wordt ondersteund met iPad & iPhone-apps.

Door de online aanpak leent het programma zich bij uitstek voor het les geven aan studenten die niet in staat zijn of niet de mogelijkheden hebben om colleges op een campus te volgen. 2Tor zegt met hun unieke aanpak mogelijkheden te beiden om studiemateriaal online beter te presenteren dan op een campus.

Een 2Tor partnerprogramma voorziet in een startkapitaal van 10 miljoen dollar per partner. Venture capital firma’s investeerden gezamenlijk maar liefst 96 miljoen dollar in 2Tor!

Voor meer info http://www.2tor.com

Bekijk ook de video van John Katzman, oprichter van 2Tor

[jwplayer mediaid=”5241″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *