Kerst-, nieuwjaarsgroet en verhuisbericht

 

Beste lezer, na 20 jaar gehuisvest te zijn in Baarn hebben wij in Huizen (NH) ons droomkantoor gevonden. Het is een geheel gerenoveerde monumentale boerderij uit 1807, gelegen in het historische vissersdorp van Huizen, waarin oud en nieuw op inspirerende wijze volledig geïntegreerd zijn.

We hebben hier een open kantoorconcept doorgevoerd dat goed aansluit bij ‘Het Nieuwe Werken’ wat bij EV al lange tijd gangbaar is. Smartphones, laptops, draadloos internet en cloud computing zijn standaard doorgevoerd als primair gereedschap voor alle EV’ers.

T.o.v. het oude kantoor hebben we een besparing van 20% op vloeroppervlak gerealiseerd en tegelijkertijd een verbeterde werkomgeving en een betere uitstraling verkregen. De verhuizing hebben we aangegrepen om onze huisstijl te vernieuwen.

Het vertrouwde ‘Gedreven door cultuur’ wordt binnenkort vervangen. Ons nieuwe creatieve concept wordt gebaseerd op de slogan ‘Same ingredients, different touch’ omdat we van mening zijn dat we bij EV projecten net even anders aanpakken.

2012 zal in het teken staan van ‘Meer met minder’. Dit is in lijn met onze missie om meer rendement uit IT te behalen. Vooral in het huidige tijdsbeeld is dit meer dan ooit van toepassing. Wij staan dan ook in de startblokken voor 2012 om ook voor u nog meer rendement uit IT te halen.

Ten slotte wensen alle collega’s van Expanding Visions u hele fijne kerstdagen en een gezond en fantastisch 2012 toe!

 

Ons nieuwe adres is:

Zeeweg 5, 1271 VV Huizen (NH)

Onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

4 thoughts on “Kerst-, nieuwjaarsgroet en verhuisbericht

  1. Jan Loeffen zegt:

    Hallo Frits en allen,

    Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe onderkomen. Ik hoop dat de sfeer ‘different touch’ zakelijk en persoonlijk het verwachte rendement oplevert! Succes!

    Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *