Een blik in de toekomst: het nieuws van 26 maart 2011

16 maart 2011. Het nieuws van 26 maart aanstaande:

“Gekkenhuis bij de Apple Stores wegens start verkoop Ipad 2. Helaas zijn er problemen met de levering wegens groot succes in andere landen.”

Het is in dit geval niet moeilijk het nieuws te voorspellen dat over een kleine 2 weken in de kranten in de digitale nieuwbrieven zal verschijnen. Veel mensen zullen de nieuwste Apple gadget willen hebben. En wie had gedacht dat de tablets zo’n succes zouden worden (er worden er meer dan 75 verwacht in de komende tijd).

15 jaar geleden al was ik betrokken bij een project waarbij touchscreens werden ingezet (die zaten toen trouwens vol kinderziektes) en ook al een jaar of 10 gelden adviseerde ik een organisatie gebruik te gaan maken van (ruggedized) tablets. Zo bezien heeft het toch nog lang geduurd voordat de combinatie van deze twee zo’n succesnummer is geworden. Belangrijk hierbij is natuurlijk dat we nu overal WiFi hebben, apps beschikbaar zijn, de uptime van de accu uitstekend is, en het ook nog betaalbaar is.

Ik ben benieuwd hoe we er over 10 jaar voorstaan en hou me aanbevolen voor het nieuws van 26 maart 2012 of daarna !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *