EV-Workshop: “meer rendement uit inkopen door ‘Gunnen op Waarde”

IT-diensten en -middelen goed (Europees) aanbesteden is lastig. Inschrijvingen matchen met uw vraagstelling is nog lastiger. Het gunnen van Europees aanbesteden in de IT is topsport! Kent u het onbestemde onderbuikgevoel dat u te veel betaalt of te weinig krijgt?

En wat is de echte toegevoegde waarde van aangeboden oplossingen en opties? Met andere woorden: hoe bepaalt u de zuivere economische waarde voor uw organisatie? Dit kan door de unieke methodiek van “Gunnen op Waarde” toe te passen.

Uw organisatie wordt bewust over de “echte prijs” van de vraag en aanbieders krijgen een reële en transparante mogelijkheid om duidelijk te maken hoe goed hun aanbieding op uw vraagstelling past.

Kortom door “Gunnen op waarde” toe te passen wordt gunnen voor alle partijen inzichtelijk en daardoor makkelijker gemaakt. EV organiseert workshops waarin u in 1 dag kennis maakt met Gunnen op Waarde.

 

Download (PDF)/Lees hier verder over EV-workshop Gunnen op Waarde en/of lees EV-Magazine ‘Gunnen op Waarde‘.

Nb: Deze workshops is toegankelijk voor eindgebruikers, leveranciers en fabrikanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *