Augmented reality: reality in Almere!

Augmented reality oftewel in goed nederlands “toegevoegde realiteit”. Voor velen wellicht nog een onbekende term of toekomstmuziek. Maar de toekomst komt angstig dichtbij met een toepassing die is ontwikkeld in opdracht van Citymall Almere.

Het werkt eenvoudig. Download de benodigde Layar-applicatie naar je smartphone. Op het moment dat je in de Citymall loopt start je de applicatie op. Richt vervolgens de camera van je smartphone op een winkel en je krijgt informatie over de laatste aanbiedingen, winkelinformatie en evenementen in je beeld geprojecteerd. Je hoeft zo geen aanbieding meer te missen.

Nu alleen nog verkrijgbaar voor Androidtoestellen en de iPhone, maar straks ook voor Windows en Symbian.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *