Eerste KING e-adviseurs gecertificeerd

Vrijdag 28 januari j.l. was ik aanwezig tijdens een feestelijke bijeenkomst van KING in Den Haag. Aanleiding was de certificering van de eerste 50 KING e-adviseurs. Ik maak daarmee korte tijd onderdeel uit van een select gezelschap. 11 februari a.s. worden nl. nog eens 30 adviseurs gecertificeerd en in de loop van dit jaar kan het totale aantal oplopen tot z’n 300. Er is veel belangstelling.

De KING e-adviseurs zijn de opvolgers van de EGEM-I adviseurs die tot vorig jaar gemeenten ondersteuning boden bij de vormgeving van de elektronische dienstverlening, de implementatie van het NUP etc. Onder de vlag van KING wordt nu een doorstart gemaakt. Met als één van de belangrijkste aandachtspunten voor het komende jaar het zaakgericht werken. We gaan ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *